Un anunț de ultima oră a fost făcut de echipa Bora Hansgrohe.

După performanțele modeste din prima parte a lui 2017, echipa Bora Hansgrohe a făcut două anunțuri de ultimă oră. Celebrul rutier american, Carl Sagan îl va înlocui pe Peter Sagan pentru ediția din acest an a Turului Flandrei. Prin urmare, americanul participă la prima sa competiție din 1996 încoace. La auzul acestei vești, Carl Sagan a declarat următoarele:

E nedrept ce a pățit tizul meu, dar așa pățești când te Crezi în cosmos. n-am participat la nici o cursă din 1996, dar sper să mă descurc onorabil.

De asemenea, Bora Hansgrohe îl va aduce în postura de director tehnic pe celebrul Manolo Saiz. Cu un palmares impresionant, spaniolul a declarat următoarele:

Am citit pe ciclism.ro că sunt dorit înapoi de oamenii implicați în acest sport deosebit. Voi avea grijă să zbier ca să mă aud până în cosmos. Turul Flandrei e o bună revenire pentru cea mai importantă clasică monument a anului, BIstrița-Cluj-Bistrița.

Peter Sagan este câștigătorul en titre din Turul Flandrei, iar absența sa de la ediția din acest an este una importantă.

3 COMMENTS

  1. Carl Sagan are interdictie in a depăși viteza luminii, asa ca pleaca in cursa cu a doua șansa. Am citit pe site-ul Bora Hangsrohe ca Peter Sagan a fost înlocuit deoarece a refuzat sa se tundă.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.