Noul sezon de MTB 2017 e pe cale să înceapă, zăpada s-a topit, primăvara e după colț, iar organizatorii au anunțat deja primele competiții de MTB pe etape! Viața e dulce! Așa că pentru a treia oară, organizatorii de la 4Islands vor face eforturi pentru a ne oferi un eveniment grozav, aproape de casă și la un preț accesibil, într-un sezon în care toată lumea e nerăbdătoare să aibă parte de vreme bună.

Așadar, soare, mare, un eveniment organizat perfect…nu sună rău?! Am participat deja de două ori la acest concurs, iar echipa organizatorilor nu a încetat să mă surprindă! O echipă grozavă care a știut să ofere un farmec personal competiției, o echipă dispusă să găsească soluții la toate problemele sportivilor, mereu pregătită să se muleze pe dinamica unei curse pe etape.

Aparent au reușit să se facă vizibili la un nivel mai ridicat, așa încât pentru ediția din 2016 am observat o evoluție spre o recunoaștere internațională mai pronunțată. Pentru ediția din 2017, organizatorii au reușit să atragă un nou sponsor și anume Mitas, un producător de anvelope care vrea să devină mai vizibil pe scena mondială. Prin sponsorizarea competiției internaționale și de success, 4Islands, Mitas țintește spre o vizibilitate mult mai mare. Sper să testez în curând niște modele de anvelope Mitas, mai ales că 4Islands e locul potrivit pentru un test de genul acesta. Milioane de pietre prezente pe traseu vor pune la grea încercare mai ales anvelopele bicicletelor.

În câteva săptămâni cursa va începe. Având în vedere că particip ca reporter, voi încerca să acopăr pentru voi toate aspectele legate de cursă, de la traseu, la atmosferă și la organizare. Până atunci însă puteți descoperi mai multe detalii despre 4Islands accesând: www.adriabike.hr/en.

Sper să ne vedem în curând,

Wouter Cleppe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.