Organizatorii Turului Sibiului au anunțat astăzi o reușită destul de importantă pentru expunerea pe care o va avea cursa programată în luna iulie.

Formația pro-continentală UnitedHealthcare se va alătura celorlalte 20 de echipe deja confirmate la startul celei de-a șaptea ediții a competiției sibiene. Americanii au deja 8 victorii la activ în acest sezon, sprinterii Travic McCabe și Luke Keough fiind cei mai prolifici cicliști ai echipei în 2017, cu câte trei succese fiecare.

În lotul celor de la UnitedHealthcare se află câțiva rutieri care au petrecut sezoane bune la echipe din WorldTour. Cățărătorul Janier Acevedo a evoluat două sezoane pentru Garmin, veteranul Gregory Henderson a îmbrăcat în ultimii zece ani tricourile echipelor T-Mobile, Sky și Lotto Soudal, iar Lucas Haedo a petrecut trei sezoane la Saxo Bank.

Androni-Sidermec și CCC Sprandi Polkowice sunt celelalte formații pro-continentale care vor veni în acest an la Sibiu.

Turul Sibiului se va disputa anul acesta între 5 și 9 iulie pe clasicul traseu cu finaluri în cățărare la Păltiniș și Bâlea Lac, plus un prolog în centrul orașului Sibiu și două etape pentru sprinteri.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.