Zi fără prea mare suspans atât în Turul Romandiei, cât și în Turul Yorkshire, competiție ce a debutat astăzi în Marea Britanie.

În ambele curse victoria s-a decis la sprint, Elia Viviani (Sky) fiind cel mai rapid în etapa a 3-a a cursei elvețiene, în timp ce în runda inaugurală din Yorkshire, Dylan Groenewegen (LottoNl-Jumbo) l-a învins pe Caleb Ewan (Orica-Scott) pentru câțiva milimetri.

Pentru Viviani, acest succes vine după mai bine de un an de la precedentul și fix în ziua în care a aflat că nu a prins echipa pe care cei de la Sky o vor alinia la startul ediției centenare a Turului Italiei. Chiar dacă Alexander Edmondson (Orica-Scott) a anticipat sprintul și a deschis un spațiu față de pluton, Viviani a rămas calm și l-a prins pe australian, pentru ca în ultimii 150m să iasă în vânt și să îl depășească. Sonny Colbrelli (Bahrain Merida) a terminat pe locul doi, iar Michael Schwarzmann (Bora-hansgrohe) a completat podiumul zilei.

Fabio Felline (Trek-Segafredo) rămâne în galben în Turul Romandiei, cu două zile înainte de final. Mâine este programată etapa regină, iar duminică un contratimp individual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.