Marius Petrache

Așa cum vă anunțam din luna februarie, Marius Petrache va participa și anul acesta în seria de criterii Red Hook Crit, prima cursă fiind programată mâine, în New York.

Campionul României în proba de fond are deja câțiva ani de experiență în acest circuit în care se pedalează pe biciclete fixie.

”Am participat prima dată în 2013, când am venit pe locul 5, după care am luat o pauză în 2014, iar în 2015 am făcut un efort să ajung acolo și am avut un rezultat bun. M-au văzut cei din Italia, de la echipa Cinelli, și am alergat cu ei. Anul acesta ei au decis să meargă cu o echipă complet italiană”, a declarat pentru Televizunea Română Marius Petrache.

Ciclistul nostru va participa anul acesta în Red Hook Crit alături de noua echipă a lui Colin Strickland, campionul en-titre al acestei serii de curse.

”Am reușit să merg la o altă echipă, la cea formată de câștigătorul de anul trecut al circuitului. Echipa se așteaptă să fie una dintre cele mai puternice, fiind formată de Colin Strickland”.

În ceea ce privește obiectivele formației Intelligentsia Racing, Petrache a adăugat: ”Vom fi trei oameni în echipă și vom avea în plan să câștigăm clasamentul general”.

”Anul trecut, în Brooklyn, am fost în fruntea plutonului cam toată cursă, dar în ultimul tur, cu câteva viraje înainte de sosire, am căzut. Eram poziționat perfect, eram al patrulea, și ar fi fost un rezultat foarte bun dacă ajungeam în ultima curbă în acea poziție. Vreau să îmi iau revanșa anul acesta”.

Red Hook Crit Brooklyn a pregătit un circuit în lungime de 1130m, cu un total de 10 viraje, pe care cicliștii îl vor parcurge de 12 ori în calificări și de 28 de ori în finală. Pentru a ajunge în finală direct, Marius Petrache va trebui să încheie în primii 18 în seria sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.