Nicola Ruffoni

UCI a anunțat în această seară că rutierii echipei Bardiani-CSF, Stefano Pirazzi și Nicola Ruffoni au fost depistați pozitiv în urma unor rezultatele analitice adverse ale peptidelor de eliberare ale GH (GHRPs).

Analizate au fost probe colectate în timpul unor controale efectuate în afara competiției, în urmă cu o săptămână. Vestea vine cu câteva ore înaintea startului ediției centenare a Turului Italiei, un moment cât se poate de delicat pentru echipa italiană, dar și pentru organizatorii Corsei Rosa.

În plus, cele două cazuri de dopaj apar în condițiile în care alte două echipe italiene pro-continental, Androni-Sidermec și Nippo-Vini Fantini, nu au fost invitate de către RCS Sport la startul ediției din acest an a Turului Italiei.

Stefano Pirazzi a câștigat în 2013 ierarhia cățărătorilor în Giro, în timp ce Ruffoni se afla în căutarea primului succes într-un mare tur, după un Tur al Croației foarte bun.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/ciclism/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.