foto: Dragoș Constantin

Călătorie între Cer și Pământ, concursul de mtb și alergare al cărui traseu este 50% pe tuneluri în subteran și 50% în outdoor pe dealuri și prin păduri, anunță că perioada în care doritorii se mai pot înscrie beneficiind de taxă redusă se încheie duminică pe 28 mai. După aceasta dată se mai pot încă face înscrieri, dar valoarea taxei de participare va crește.

Călătorie între Cer și Pămant este un concurs special pentru că traseul oferă participanților cele mai diverse momente și senzații. Concurenții vor alerga sâmbătă, pe 10 iunie, și vor pedala duminică pe 11 iunie, pe toate suprafețele imaginabile. De la asfaltul din oraș la potecile de pe dealuri și prin pădurile de lângă oraș, prin primăria din Târgu Ocna, dar mai ales prin tunelurile și mina Trotuș de sub oraș. Salina de la Târgu Ocna face parte din rețeaua de obiective turistice ale Societății Naționale de Sare – SALROM, gazda evenimentului.

Premiile sunt de asemenean substanțiale, fiind în valoare totală de 14.400 Lei. Se premiază toate categoriile de vârstă la mtb și la alergare traseul semimaraton. Există, de asemenea, separat și categoria Elite unde premiile sunt mai mari pentru cei care fie sunt legitimați la un club, fie sunt mai antrenați și vor să se lupte de la egal la egal cu cei mai buni.

Dar există și un premiu special de 1000 lei pentru cel mai bine clasat la masculin și feminin în Clasamentul General la ambele probe, alergare și mtb. Așadar pentru a câștiga acest premiu trebuie să concurezi în ambele zile de concurs. Premiile sunt asigurate de primăria Târgu Ocna.

Nu în ultimul rând, la finalul fiecărei zile de concurs se vor organiza tombole unde toți participanții la eveniment vor putea câștiga premii din partea sponsorilor și partenerilor, inclusiv biciclete.

Evenimentul se anunță unul foarte antrenant mulțumită partenerului Pegas care a promis că în timpul concursului va aștepta concurenții cu muzică antrenantă și susținere morală în cel mai înalt punct al traseului. În plus, sâmbătă seara va fi party în centrul orașului!

Inscrierile se fac aici.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.