Conform noului contract, proaspătul învingător din Turul Italiei va rămâne la Team Sunweb până în 2022.

După ce s-a impus recent în ediția centenară a Turului Italiei, Tom Dumoulin a optat să-și prelungească contractul cu echipa Team Sunweb. Tânărul rutier olandez avea deja o înțelegere cu team-ul german valabilă până în 2019. Conform noului contract, proaspătul învingător din Turul Italiei va rămâne la Team Sunweb până în 2022.

Decizia lui Dumoulin a venit pe fondul victoriei din Turul Italiei. Conform declarațiilor sale, succes din Giro a venit în mod neașteptat. El a reușit să obțină victoria în ultima etapă, după ce a avut de recuperat ecartul ce-l separa de Nairo Quintana.

Tom Dumoulin concurează la Team Sunweb încă din 2011. Alături de gruparea germană, ciclistul olandez a câștigat Turul Italiei în acest an, medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în proba de contratimp individual și bronzul la mondialele din 2014 desfășurate la Ponferrada, în aceeași probă. De asemenea, Dumoulin are victorii de etapă în toate cele trei mari tururi, dar și două titluri ale Olandei la contratimp individual, obținute în 2014 și 2016.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.