Egan Bernal turul sibiului

Două dintre cele trei echipe pro-continentale pe care le vom vedea anul acesta în Turul Sibiului și-au anunțat ”primul 6” cu care vor veni în România.

Vedeta turului va fi indiscutabil Egan Bernal, cap de listă în echipa Androni Giocattoli. Columbianul curtat de Movistar și Sky va încerca să aducă echipei italiene prima victorie la general în Turul Sibiului și va fi susținut pe munte de fostul câștigător din Baby Giro, Mattia Cattaneo, și de Davide Ballerini, cel mai bun cățărător în Tirreno-Adriatico.

Marco Frapporti va încerca să îl lanseze pe Francesco Gavazzi în etapele de sprint, în timp ce prezența celui de-al șaselea membru al echipei lu Gianni Savio, Fausto Masnada, este pusă sub semnul întrebării din cauza unei accidentări.

Câștigătorul din 2016, Nikolay Mihaylov, se va întoarce în acest an la Sibiu pentru a-și apăra titlul tot în tricoul celor de la CCC Sprandi Polkowice. Polonezii vin și ei cu o echipă puternică, în care îi regăsim pe Branislau Samoilau, Simone Ponzi, Jan Tratnik și Marcin Bialoblocki, toți patru venind după participarea din Turul Italiei. Germanul Jonas Koch completează echipa pe care CCC o va alinia în Turul Sibiului.

Cursa va debuta pe 5 iulie cu clasicul prolog din centrul orașului Sibiu, urmat de patru etape în linie, cu finalul de la Bâlea Lac programat vineri, 7 iulie, și sosirea de la Păltiniș sâmbătă, 8 iulie.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.