Țiglina XCO Race

Țiglina XCO Race este evenimentul care face inaugurarea primului parc sportiv din Galați adresat iubitorilor de ciclism montan și alergare montană – Țiglina Bike and Trail Park.

Locația aflată în mijlocul orașului Galați este o oaza de relaxare ce te poartă prin peisaje sălbatice, cu liane și vegetație luxuriantă, unde intervenția civilizației urbane și-a făcut cu discreție simțită prezența.

Competitia este adresată tuturor practicantilor de ciclism amator, cu mai multă sau mai puțină experiență, fiind împărțită în două curse, cu două trasee diferite atât ca lungime cât și ca dificultate, purtând participanții într-o lume inimaginabilă.

Traseul pentru AMATORI NERVOȘI va oferi delicii spectatorilor și ”flow” antrenant concurenților, având o lungime de cca 5 km cu o diferență de nivel de 150 m ascendent, în 4 ture, cu un total de 23 km.

Pe traseu vor exista elemente tehnice precum rampe, droppuri, praguri, serpentine strânse, coborâri și urcări scurte, dar abrupte (fiind prevăzute și cu variante de ”chicken run”).

Traseul pentru AMATORI RELAXAȚI va fi ceva mai mult decât o ”plimbare de duminică prin parc”, dar siguranța și plăcerea mersului cu bicicletă prin natură fiind elementele de bază. Acesta va însuma 14km, în 4 ture, cu o diferență de nivel de cca 50 m ascendent.

Premiile sunt atractive, fiind organizată și o tombolă pentru participanți, la care premiul cel mare va fi o bicicleta MTB performantă. Evenimentul este organizat de Asociatia MAUSI, având ca sponsor principal magazinul Masubike, și are și o componentă nobilă: STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU CONTINUAREA AMENAJĂRII PARCULUI ȚIGLINA BIKE AND TRAIL, 30% din taxa de participare fiind direcționată în acest sens.

Experiența poate fi completată cu distracția oferită de evenimentele organizate de Primăria
Municipiului Galați cu ocazia Zilelor Dunării (Concerte de muzica live, focuri de artificii, experiențe culturale si culinare, plimbare cu vaporașul pe Dunăre etc).

DETALII ȘI ÎNSCRIERI:
http://tiglinaxco.mausbike.ro/tiglinaxco/
https://www.facebook.com/MausbikeXCO/

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.