Eduard Grosu

UPDATE: Descalificarea lui Daniel Crista se pare că a fost anulată, iar acestuia îi revine poziția a doua, la 2min22s de Grosu

Revenit după o accidentare la genunchi, Eduard Grosu a obținut astăzi prima victorie a sezonului în proba de contratimp individual din cadrul Campionatelor Naționale de Șosea.

Ciclistul echipei Nippo-Vini Fantini a parcurs cei 40km ai traseului în 47min46s, fiind mai rapid cu 4min23s decât ocupantul locului 2, Attila Malnasi (Dinamo – BikeXpert). Acesta din urmă și-a adjudecat titlul național la categoria U23.

Emil Dima a repetat performanța din proba de fond și a venit din nou pe 3, însă de data aceasta locul pe podium la elite nu a mai fost acompaniat și de titlul național U23.

Eduard Novak a fost al 4-lea, în timp ce câștigătorul probei de fond, Marius Petrache (Steaua), a înregistrat al 5-lea timp.

La fete, Ana Covrig a reușit să facă din nou dubla la Campionatele Naționale, învingând-o pe Marike Tache (Speed-Way Team) cu peste două minute. Estera Coteață (Steaua) a câștigat medalia de bronz.

Rezutatele complete pot fi accesate aici.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.