Vlad Dascalu

Riderul echipei Dinamo BikeXpert, Vlad Dascălu, a obținut un rezultat mare în etapa de Cupă Mondială de XCO de la Vallnord, Andorra.

Deși a condus cursa până în penultimul tur, ciclistul în vârstă de 19 ani a încheiat pe 5 competiția rezervată sportivilor sub 23 de ani, la doar 12s de danezul Simon Andreasen. Sud-africanul Alan Hatherly a venit pe 2, urmat pe 3 de letonul Martins Blums.

Tot în acest weekend, echipele naționale de velodrom și șosea participă la competiții disputate în Grecia, respectiv Serbia.

Astfel, Norbert Szabo (Tusnad Drag), Andrei Ionuț Andrei (CS Petrolul Ploiesti), Cristian Bidilici și Marius Petrache (CSA Steaua București) concurează la Campionatele Balcanice de Velodrom de la Atena, în timp ce Naționala de cadeți, formată din  Patrick Pescaru (CS Măgura Cisnadie), Adi Narcis Marcu (CS Torpedo Zărnești), Adrian Mihai Grigore, Eduard Valentin Ștefan (CS Otopeni) și Gabriel Silaghi (CS Mureșul Târgu Mureș) participă la Belgrade Talents Cup. De altfel, Marcu și Pescaru au reușit clasări în top 10 în prima zi a cursei.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.