Serghei Tvetcov

Azi noapte s-a încheiat în Statele Unite Turul Utah, cursă 2.HC în calendarul UCI, categorie de clasificare a competițiilor din imediata proximitate a WorldTour-ului.

Serghei Țvetcov și-a apărat cu succes locul al 3-lea din clasamentul general în ultima etapă. Neilson Powless (Axeon Hagens Berman) se afla la numai 3s în spatele ciclistului nostru după ce în penultima etapă, încheiată în stațiunea Snowbird, reușise să îi ia 7 secunde, însă Țvetcov a terminat ultima rundă în același grup cu tânărul american.

Este cel mai bun rezultat al anului pentru Țvetcov, care cu două săptămâni înainte de Turul Utah terminase pe 5 în Cascade Classic, o cursă de mai mică anvergură tot din Statele Unite.

Rutierul de la Jelly Belly și-a consolidat locul pe podium în contratimpul în cățărare de la Big Cottonwood Canyon, din etapa a 3-a, când a fost cât pe ce să pună mâna pe victoria de etapă, fiind depășit doar de cel ce avea să se impună până la urmă și în ierarhia generală, Rob Britton (Rally).

Pentru Țvetcov urmează o nouă cursă importantă pe pământ american, Colorado Classic, o competiție tot de nivel 2.HC în care este anunțat la start și locul secund din Turul Franței, Rigoberto Uran. Colorado Classic debutează joi, 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.