Vanmoof transport biciclete

Compania olandeză VanMoof a gândit o soluție ingenioasă, după ce a constatat că în ultimul an 25% dintre bicicletele pe care le livra clienților sufereau daune înainte de a ajunge la cumpărători.

“Produsele tale de calitate, site-ul tău impecabil sau brandul tău puternic își pierd orice valoare atunci când partenerul care livrează marfa nu e suficient de atent și produce daune produselor”, spune Bex Rad, director al VanMoof.

“Atunci ne-am întrebat: Ce iubesc americanii cu adevărat? Ce i-ar face pe curieri să fie mai atenți cu coletele?”, Taco Carlier, co-fondator VanMoof, le-a spus celor de la CNN.

Iar răspunsul evident a fost: un televizor. Și cum televizoarele de azi tind să fie din ce în ce mai mari, bicicletele companiei olandeze puteau fi ascunse perfect în cutii similare cu cele în care sunt transportate televizoarele.

Așadar, VanMoof a comandat cutii pe care să fie printate televizoare, iar din acel moment daunele au scăzut cu 80%! Creativitatea olandezilor a devenit celebră în scurt timp, iar aceștia și-au făcut cunoscut brandul de biciclete în presa din întreaga lume folosindu-se de acest detaliu.

VanMoof recunoaște că aceste cutii au devenit mai populare decât bicicletele în sine, dar admite și că această popularitate le-ar putea dăuna pe viitor, cu cât tot mai mulți curieri află ce se ascunde de fapt în cutii.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.