București MTB Race

București MTB Race este un concurs de mountain bike, ce iși propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze Parcul Natural Văcărești ca spatiu de protecție, educație și recreere în aglomerația Bucureștiului.

Mersul cu bicicleta este o activitate permisă și încurajată de regulamentul parcului, organizatorii evenimentului, BikeXpert Racing Team si Asociatia Parcul Natural Văcărești,  asigurându-se că prezența sportivilor în parc va avea impact zero asupra speciilor și habitatelor.

Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliștilor amatori și profesioniști ce doresc să-și testeze abilitățile pe două roți, într-un cadru natural de neuitat chiar în mijlocul Bucureștiului.

Traseul amenajat în format XCO, are o lungime de aprox. 6 km și se va parcurge de 7 ori, de către categoriile de varstă 15- 50+ ani și de 1-2 ori de către copii.

Acesta va fi marcat pe digul care împrejmuieste parcul și pe potecile principale, in afara zonelor de protecție, astfel incat prezenta cicliștilor sa aiba impact zero asupra ecosistemului. Ciclismul in Parcul Natural Văcărești este o acțiune permisă de regulamentul aprobat de Ministerul Mediului.

Înscrieri și detalii, pe bucuresti-mtb.ro

ELITE:

1000 lei – locul 1

600 lei – locul 2

400 lei – locul 3

300 lei – locul 4

200 lei – locul 5

Masculin/Feminin (15 ani – 50+ ani):

350 lei – locul 1

250 lei – locul 2

150 lei – locul 3

Feminin (15 ani – 50+ ani):

350 lei – locul 1

250 lei – locul 2

150 lei – locul 3

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.