3T Strada 1x

Irlandezii de la Aqua Blue Sport vor fi primii din ciclismul de șosea ce vor renunța la clasicul angrenaj cu două foi, iar din 2018 vor pedala pe biciclete echipate cu un groupset SRAM 1x.

3T Strada 1x

Într-o mișcare de imagine foarte inspirată și care va face să se vorbească mult mai mult despre echipa lor, cei de la Aqua Blue Sport au semnat pentru 2018 un parteneriat cu 3T, o companie italiană cunoscută până acum pentru componentele sale și nu pentru producția de biciclete complete.

3T Strada 1x

3T le va furniza cicliștilor formației pro-continentale proaspătul model Strada, echipat cu frâne pe disc și o transmisie SRAM Force 1×11. Caseta de pinioane va avea cel mai mic pinion de doar 9 dinți, iar cel mai mare de 32 de dinți.

“Odată ce 3T au lansat primul cadru de șosea dedicat unei transmisii 1x alături de echipa Aqua Blue Sport, am știut că ne dorim să fim implicați în acest proiect. Acesta se potrivește foarte bine cu inovațiile noastre, iar cei doi parteneri vor fi perfecți pentru a testa grupul nostru 1x până la extreme”, spune Jason Phillips de la SRAM.

Echipa Aqua Blue Sport a pedalat în acest sezon pe biciclete Ridley, cu ajutorul cărora a obținut câteva victorii remarcabile în curse mari precum Turul Elveției, Turul Spaniei sau Campionatele Naționale ale Statelor Unite.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.