Chris Froome

Team Sky, în tricouri albe în 2018

Cei de la Sky și-au prezentat noul echipament pentru sezonul 2018. După 8 ani de negru, britanicii vor îmbrăca de la anul tricouri albe cu o bandă bleu pe mijloc, în care este integrat logo-ul companiei Sky. În schimb, pantalonii rămân identici.

Michal Kwiatkowski

Noul echipament este asemănător cu cel purtat de Chris Froome și compania în Turul Franței din acest an. La fel ca în 2017, întregul echipament va fi furnizat de producătorul italian Castelli.

“Am primit un feedback foarte bun din partea fanilor și cicliștilor noștri după Turul Franței, iar acest lucru ne-a inspirat să alegem această culoare pentru tricouri”, a declarat Dave Brailsford, managerul echipei Sky.

Bradley Wiggins ar putea participa la încă o ediție a Jocurilor Olimpice

Retras din ciclism definitiv anul trecut, primul câștigător britanic al Turului Franței nu a renunțat complet la sport și s-a reprofilat. Bradley Wiggins va concura luna aceasta la Campionatele Naționale de Canotaj în sală cu speranța de a prinde un loc în echipa Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Bradley Wiggins

Mark Hunter, medaliat la Beijing cu aur, spune că Wiggins ar avea loc în echipa de 8+1 a Marii Britanii la Jocurile Olimpice din 2020, mai ales că aceasta se află în reconstrucție după ce mai mulți canotori s-au retras.

Fostul ciclist al echipei Sky ar deveni astfel primul rutier din istorie ce ar participa la Jocurile Olimpice într-o probă de canotaj.

Chris Froome, din ce în ce mai aproape de o participare în Turul Italiei 2018

Tot mai multe zvonuri conform cărora Chris Froome va participa în Giro 2018 au apărut zilele acestea în presă.

Mâine, la Milano, va avea loc prezentarea traseului ediției cu numărul 101 a Corsei Rosa, iar printre invitați se vor afla Vincenzo Nibali, Tom Dumoulin și Fabio Aru, prezența ultimilor doi și la startul din mai, de la Ierusalim, fiind anunțată ca o certitudine.

Chris Froome va lipsi de la această prezentare, însă tot mai multe surse indică faptul că acesta va încerca dubla Giro-Le Tour în 2018. Câștigătorul Turului Franței și al Turului Spaniei în acest an nu a exclus această variantă nici un moment în ultimele luni, iar zilele trecute a distribuit pe pagina sa de Twitter o fotografie de pe contul Turului Italiei, un mic indiciu că Froome se gândește serios să realizeze o performanță imposibilă de la Pantani încoace.

Depanare ca în Formula 1 pentru un ciclist norocos (video)
nnn

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.