Weekend-ul trecut, la Kecskemet, etapa a patra a Cupei Ungariei de ciclocross a adunat la start cei mai buni rutieri din Ungaria și nu numai. România a fost bine reprezentată la această competiție, grație celor cinci rutieri prezenți la startul întrecerii, Raul Sînza, Patrick Pescaru, Silviu Buzan, Attila Malnasi și Timotei Păcurar.

Cel mai notoriu rezultat obținut la întrecerea maghiară a fost cel al lui Raul Sînza. Sportivul de la CarCover Racing Team s-a impus în întrecerea categoriei Under 23 și în top zece în clasamentul general la categoria Elite. Nici ceilalți cicliști români nu s-au descurcat deloc rău, Attila Malnasi reușind să se claseze în spatele lui Raul Sînza la categoria U23.

De asemenea, Timotei Păcurar a reușit să sosească pe locul cinci în clasamentul general, în timp ce Patrick Pescaru și Silviu Buzan și-au adjudecat victoriia la categoria Cadeți (Pescaru), respectiv locul trei la categoria Juniori (Buzan).

Fanii ciclocrosului din România vor putea să îi urmărească în acțiuni pe toți cei cinci sportivi la etapa de Cupa României organizată la Cluj, pe 2 decembrie. În clasamentul general al campionatului național la Under 23, Raul Sînza a dominat Cupa României și conduce cu maximul de puncte după cele trei victorii adjudecate în primele trei etape. De asemenea, peste două săptămâni, la Sibiu, va avea loc campionatul național de ciclocros.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.