Într-un eveniment desfășurat la Sibiu, campionatul național de ciclocros și-a desemnat campionii duminică. Întrecerea a adunat toate crema ciclocrosului românesc, dar și Eduard Grosu, aflat actualmente în cadrul echipei de șosea Nippo-Vini Fantini.

Conform regulamentului, toate clasele (Elite, U23 și Amatori) au avut startul concomitent. Astfel, la finalul cursei, fiecare clasă urma să-și desemneze campionii și laureații cu medaliile de argint și bronz.

Cu toate că au concurat la categorii diferite, Raul Sînza și Eduard Grosu s-au duelat de la egal la egal. În cele din urmă, mai tânărul Sînza a avut câștig de cauză și l-a învins pentru doar o secundă pe mai experimentatul rutier al echipei Nippo-Vini Fantini.

Cutumele regulamentului au făcut ca ambii cicliști să fie desemnați campioni. Astfel, Raul Sînza, înscris la categoria U23 s-a impus în acest clasament, în timp ce, Eduard Grosu a fost desemnat campionul categoriei Elite.

La categoria Elite, alături de Eduard Grosu, au mai urcat pe podium și Arpad Kelemen și Attila Madaras. La categoria U23, alături de Raul Sînza, au mai urcat pe podium și Attila Joszef Malnasi și Gerhard-Cristian Dumitrescu. La categoria amatori, Roland Schmidt s-a impus, în timp ce, Andrei Nicolae Mititelu și David Kecskes au obținut medaliile de argint și bronz.

 

Foto – Dan Mazilu/FreeRider.ro

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.