Movistar 2018

Movistar și-a prezentat astăzi, la Madrid, lotul cu care va ataca sezonul 2018, noul echipament, precum și proaspăt înființata echipă de fete.

Totodată, managerul echipei, Eusebio Unzue, a confirmat zvonurile care spuneau că spaniolii vor merge cu toți cei trei lideri în Turul Franței.

“Avem rutierii cu profilul ideal pentru Turul Franței din acest an, una dintre puținele curse pe care nu le-am câștigat încă [de când Movistar sponsorizează echipa]”, a declarat Unzue.

Canyon Movistar 2018

Nairo Quintana va începe noul sezon în Columbia, în luna februarie, unde va lua startul în prima ediție a cursei Colombia Oro y Paz. Alejandro Valverde va reveni într-o cursă oficială la sfârșitul lunii ianuarie, când va participa în Mallorca Challenge, în timp ce Mikel Landa, cea mai importantă achiziție a spaniolilor, va debuta la noua sa echipă la mijlocul lui februarie, în Turul Andaluziei.

Încă nu se știe cine va fi liderul echipei în Turul Italiei, Valverde declarând pentru presa spaniolă că Mondialele de la Innsbruck sunt principalul său obiectiv în 2018, fiind una dintre ultimele sale șanse de a-și adjudeca în sfârșit tricoul curcubeu.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.