MSTina FOcus

Un proiect foarte interesant pentru ciclismul românesc se naște în acest an odată cu înființarea echipei MsTina – Focus, o pepinieră ce va îngloba mai mulți tineri cicliști români.

Stefano Giuliani, fostul director sportiv al celor de la Nippo-Vini Fantini, se va ocupa de noul proiect ce își propune, printre altele, să ajute ciclismul românesc în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020.

MsTina este un producător de echipament sportiv, în timp ce Focus este o companie de biciclete foarte cunoscută în lumea ciclismului, aceasta sponsorizând în trecut numeroase echipe din WorldTour.

Pentru noua formație continentală se pare că vor evolua șapte rutieri români: Emil Dima, Raul Sînză, Vlad Dobre, Emanuel Stan, Ionuț Sdrăilă, Andrei Cojanu și Andrei Ionuț.

Aceștia vor avea alături patru cicliști mai experimentați, ce au evoluat în sezoanele trecute pentru Nippo-Vini Fantini. Este vorba despre Nicolas Marini, Riccardo Stacchiotti, Giacomo Berlato și Pierpaolo De Negri. Federico Zurlo, fost la UAE Team Emirates, și Mattia Marcelli completează lotul celor de la MsTina – Focus.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.