La mai bine de jumătate de an distanță de la accidentarea suferită în prologul Turului Franței, Alejandro Valverde și-a făcut publice intențiile pentru 2018. Ciclistul originar din Murcia și-a anunțat calendarul competițional pentru această stagiune cu prilejul anunțării traseului Turului Spaniei.

Astfel, Valverde va reveni în activitate pe 25 februarie cu prilejul primei curse din Mallorca Challenge. În prima parte a sezonului el va pregăti sezonul de clasice din Ardeni prin intermediul curselor din Mallorca, Valencia, Andalusia, Abu Dhabi și Strade Bianche, dar și a Turului Catalunyei.

În tradiția devenită deja binecunoscută, Alejandro Valverde va concura în Ardeni în clasicele monument din primăvară, acolo unde, el va căuta să-și regăsească gloria din 2017.

În a doua parte a sezonului, Valverde va participa la Criteriul Dauphine, Turul Franței, Turul Spaniei, dar și la campionatele mondiale de la Innsbruck, acolo unde, veteranul spaniol țintește prima sa medalie de aur din carieră.

De-a lungul prodigioasei sale cariere, Alejandro Valverde a obținut peste 100 de victorii, printre care, Turul Spaniei din 2009, dar și numeroase victorii și clasări pe podium în clasicele din Ardeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.