Încă o veste proastă a venit astăzi din tabăra lui Fernando Gaviria. După ce a fost nevoit să spună pas primei clasice monument din 2018, Milano-San Remo, tânărul sprinter columbian va absenta și din celelalte curse clasice din această primăvară.

Gaviria, în vârstă de 23 de ani, s-a accidentat în urma unei căzături violente susținute în timpul etapei a șasea din Tirreno-Adriatico. Cu doar șapte kilometri înainte de finalul zilei, Gaviria a atins din neatenție roata unui coechipier și a căzut la pământ.

Impactul a fost unul violent, iar sprinterul echipei QuickStep-Floors a fost nevoit să abandoneze și să-și anunțe absența și din Milano-San Remo. Inițial, a fost vorba de o fractură ușoară, dar, după câteva analize medicale și la sfatul doctorilor, el a făcut acest anunț.

Fernando Gaviria era programat să participe în trei clasice monument în această primăvară. Sâmbătă el ar fi trebuit să participe în Milano-San Remo, dar, din cauza incident nefericit nu o va mai face. De asemenea, tânărul ciclist columbian trebuia sa fie prezent la cursele Turul Flandrei, dar și în Paris-Roubaix.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.