oscar sevilla

Fostul ciclist al echipelor Kelme și T-Mobile, Oscar Sevilla, a fost bătut de cinci indivizi în timpul unui antrenament în Bogota, Columbia.

Ajuns acum la vârsta de 41 de ani, Sevilla s-a stabilit în Columbia în 2011, după ce numele său a fost vehiculat în Operațiunea Puerto, lucru ce l-a impiedicat să își mai găsească un angajament cu o echipă europeană de prim rang.

Cel poreclit “Baby Face” în vremurile în care încheia Turul Spaniei pe locul secund (2001), a evoluat timp de mai multe sezoane pentru formația columbiană EPM, iar din 2017 pedalează pentru Medellin-Inder.

Sevilla pedala pe străzile din Bogota în momentul în care a fost atacat de cinci bărbați care i-au furat bicicleta, casca și ochelarii de soare.

“În această dimineață, Oscar a ieșit la antrenament la 6 dimineața, așa cum o face în fiecare zi. Cinci indivizi l-au atacat și l-au bătut. Un taxi îi aștepta la colțul străzii pe aceștia”, a declarat soția ciclistului spaniol.

“Acum este foarte trist pentru că fractura ce i-a fost provocată se vindecă greu, iar el trebuia să meargă în Spania să concureze”.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.