Ieri după-amiază, clasica GP Alejandro Valverde a scuturat plutonul. La capătul unor cățărări dificile și a traseu de-a dreptul dificil, Miguel Indurain s-a impus după un atac solitar cu 100 de kilometri înainte de final.

Vizibil emoționat de victoria obținut în GP Alejandro Valverde, tânărul Indurain a declarat următoarele: Sunt vizibil emoționat și mă bucur că am câștigat. De mic îl urmăresc pe Alejandro Valverde, încă de pe vremea când concura împreună cu Fausto Coppi și Gino Bartali. Mai nou, am înțeles că o antrenează și pe FC Barcelona la fotbal. Mă gândesc că e greu să te ocupi și de fotbal și de ciclism în același timp și să ai asemenea rezultate în ambele sporturi. 

Tot în cadrul prestigioasei clasice spaniole, Ricky Martin și-a făcut debutul în cadrul echipei UAE Team Emirates, acolo unde, l-a înlocuit pe Dan Martin. Vizibil iritat și deranjat de alegerea echipei sale, Dan Martin a exclamat printre dinți: Cine mama dracului mai e și Ricky Martin ăsta?

Ciclismul de înaltă ținută va continua astăzi cu Turul Flandrei, acolo unde, Lance Armstrong și-a anunțat revenirea în ciclismul profesionist, după o pauză lungă.

Toate rezultatele din GP Alejandro Valverde pot fi văzute aici.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.