Bike XCS

Magazinele BikeXCS din Bucuresti, magazine partenere în programul „Bicicliști în București 2018”, vă așteaptă începând de Luni, 16 aprilie 2018, să vă achiziționați o bicicleta sau o trotinetă electrică.

BikeXCS a pregătit pentru deținătorii de vouchere prin programul „Bicicliști în București” o promoție atractivă: Pachet „Street Safety” cu reducere de 50%.

Pachetul Street Safety este opțional și cuprinde la alegere orice lumini față și spate și cască de protecție din stocul magazinelor noastre.

Bike XCS

Daca îți dorești o bicicletă performantă, la un preț ce depășește cu mult valoarea voucherului, ai posibilitatea de a o achita în 12 rate, fără dobândă, prin Card Avantaj, Star BT sau Bonus Card Garanti.

Achiziția unei biciclete cu voucher „Bicicliști în București” 2018 poate fi realizată prezentând următoarele documente: voucher în original, carte de identitate în original sau copie.

Te așteptăm în cel mai apropiat magazin Bike XCS, de Luni până Vineri între orele 10:00 – 19:00 și Sâmbătă – 10:00-14:00.

Magazin Bike XCS 1: Str.Baba Novac nr. 11a, sector 3, București.

Magazin Bike XCS 2: Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, București.

Magazin Bike XCS 3: Str. Nicolae G. Caranfil nr. 34, sector 1, București

Fie că ești pasionat de plimbări la munte, prin păduri, fie că preferi plimbarile în oraș sau în parc, fie că vrei să mergi cu bicicleta zilnic la serviciu, în magazinele Bike XCS găsești o gamă variată de biciclete: MTB, biciclete trekking, cursiere, biciclete pliabile, biciclete electrice. Putem satisface atât nevoile bicicliștilor amatori, oferind biciclete fiabile și confortabile,  la prețuri convenabile, cât și cerințele profesioniștilor.

Mai multe detalii, precum și răspunsuri la întrebări frecvente despre proiectul “Bicicliști în București” găsești pe pagina web: https://www.bikexcs.ro/vouchere-biciclisti-bucuresti-2018

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.