Cea de-a 24-a ediție a X Games a debutat aseară la Minneapolis. Prima finală din programul competiției a fost cea de BMX Vert, organizată joi seară.

Opt finaliști au luat parte la proba de BMX Vert. Toți cei prezenți au avut la dispoziție două run-uri a câte treizeci de secunde fiecare. Încă din prima manșă, Vince Byron a scos un scor excepțional, 91.00, australianul fiind cu trei puncte mai bun decât legendarul Jamie Bestwick, marele său rival.

În cele din urmă, Vince Byron avea să triumfe pentru al doilea an la rând în probă de BMX Vert. Niciun rival nu și-a ameliorat performanța din prima manșă. Astfel, Vince Byron a cucerit aurul, Jamie Bestwick s-a mulțumit cu argintul, în timp ce, Zach Newmann a luat bronzul. Ceilalți finaliști au fost Simon Tabron, Coco Zurita, Mykel Larrin, Dennis Mccoy wi Douglas Oliveira.

Programul zilei a două de la X Games va avea și probe de BMX, printre care enumerăm calificările de la BMX Dirt, show-ul demonstrativ al fețelor la BMX Park și finalele de la BMX Street, BMX Park Best Trick și BMX Big Air.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.