După un sezon 2018 plin cu suișuri și coborâșuri, Vincenzo Nibali și-a anunțat calendarul competițional pentru sezonul 2019. Legendarul ciclist italian a confirmat că va participa atât în Turul Italiei, cât și în Turul Franței.

Vincenzo Nibali a participat în numeroase ocazii cu mare succes în ambele competiții, cu victorii atât în Giro, cât și în Turul Franței. De altfel, el este unul dintre cei sapte cicliști care au câștigat cel puțin o dată toate cele trei mari tururi.

Pentru Vincenzo Nibali este a treia oară în carieră când concurează în același an în Giro și Tour de France, după participările din 2008 și 2016. Ultimul italian care a reușit să câștige cele două competiții în același an a fost Marco Pantani, în 1998.

Vincenzo Nibali și-a anunțat cu acest prilej și competițiile la care va lua startul în prima parte a sezonului 2019. El va debuta în noua stagiune cu ocazia Turului Comunității Valenciene, la începutul lunii februarie. De asemenea, Nibali va încerca să-și apere victoria în Milano-San Remo, pe 23 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.