Eduard Grosu

A.S.O. a anunțat astăzi numele celor șapte echipe invitate pentru regina curselor clasice, Paris-Roubaix.

Printre aceste se numără și Delko Marseille, noua formație a lui Eduard Grosu. Pentru campionul național al României, precum și pentru ciclismul nostru, această participare în Infernul Nordului ar reprezenta o premieră.

„Fac parte și din echipa de Paris-Nice și din cea pentru Paris-Roubaix, dar o să decidem totul după Paris-Nice. E o cursă în care îmi doresc de mult să particip și să-mi testez limitele. Îmi plac cursele pe pavate și am facut și cateva rezultate în ele. Acum o să vedem”, ne-a spus Grosu.

Celelalte șase echipe invitate la startul ediției cu numărul 117 din Paris-Roubaix sunt Cofidis, Direct Energie, Arkea Samsic, Vital Concept, Wanty Groupe Gobert și Roompot-Charles.

În ceea ce priveștele șansele de a-l vedea pe Grosu și în Turul Franței, acestea au scăzut semnificativ după ce organizatorii Marii Bucle au acordat deja două dintre cele patru invitații formațiilor Cofidis și Wanty Groupe Gobert.

Pentru celelalte două locuri se bat Direct Energie, noua echipă a lui Niki Terpstra, Arkea Samsic, formația pentru care evoluează Warren Barguil și Andre Greipel, Vital Concept cu Bryan Coquard în frunte și Delko Marseille, echipa lui Grosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.