După lungi controverse iscate de numele noii echipe și de împărțirea marilor tururi, Team Sky a anunțat faptul că Egan Bernal și Chris Froome vor concura în tandem în Turul Franței.

Un prim experiment a avut loc deja în Turul Catalunyei. Întrebat despre această alegere, Sir Dave Brailsford a comentat pe larg. “Unde-s doi, puterea crește! Sunt ferm convins că Egan și Chris își vor împărți bicicleta cu brio. Dacă Froome pică de pe bițiglă, Egan poate continua de unul singur.”

Eminența cheală a echipei britanice nu a fost singurul care a comentat asupra subiectului. Egan Bernal a fost mai mult decât entuziast și a declarat următoarele: “E o onoare să împart ghidonul cu un asemenea monstru sacru. Sper doar să nu mai aibă căderi de calciu și să terminăm cu bine pe primul loc în Turul Franței.”

Chris Froome s-a abținut de la comentarii, în timp ce, Geraint Thomas exersa în fundal aruncatul microfonului de pe podiumul de premiere. Turul Franței din 2019 ar fi debutat în România, dar nu avem autostrăzi.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.