După peste o sută de victorii în ciclismul profesionist și numeroase victorii cu FC Barcelona la fotbal, Alejandro Valverde reflectă la cariera sa extraordinară.

“Este greu să antrenezi la Barcelona și să fii campion mondial la ciclism în același timp. Măcar am mai multe titluri mondiale decât Messi.” a afirmat marele campion spaniol.

Întrebat de ce anume îl motivează să câștige atâtea curse de ciclism, Valverde a dat un răspuns emoționant. “Îmi place să câștig. Vreau să îi fac fericiți pe cei doi băieți de la ciclism.ro și în special pe Dragoș, băiatul care poartă tricoul meu de campion mondial. Țin să îl anunț că și eu port tricouri cu el la antrenamentele neoficiale.” a continuat Valverde.

“Să nu se supere celălalt băiat, Paul Athes. Dar cum să faci interviu cu Alberto Contador înainte de a avea cu Alejandro Valverde? Il iert, totuși, e tânăr și nu știe ce face. Am înțeles că mă consideră cel mai mare ciclist din istorie. Ce pot să zic? Are gusturi bune.”

Alejandro Valverde a încheiat prin a dezvălui tabieturile sale zilnice. “Mă trezesc dimineața, fac un duș, citesc noutățile de pe ciclism.ro. Mai un antrenament cu Messi și băieții, mai câștig o cursă clasică, revin acasă, citesc cronica imperială despre victoria mea și apoi mă uit la clipurile cu Naum și Banciu din epoca de aur a transmisiunilor de ciclism din România.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.