După o săptămână dificilă în Turul Catalunyei, Chris Froome a vorbit pe larg în presa iberică despre sezonul său, dar și despre ce îl motivează să se antreneze.

În vârstă de 33 de ani, Chris Froome l-a dat ca exemplu pe Alejandro Valverde, campionul mondial în exercițiu. „Mi-aș dori nespus să mai continui pentru încă câțiva ani. Văzând ceea ce a realizat Alejandro Valverde la campionatele mondiale de anul trecut nu poate decât să mă motiveze. În cazul său, vârsta e doar un număr.” a declarat Froome pentru cotidianul spaniol El Mundo.

Froome a confirmat interesul pentru participarea la campionatele mondiale din 2019 care vor avea loc la Yorkshire. El a ținut să precizeze că e puțin probabil să participe în Vuelta, cursă în care s-a impus în 2017.

„După bronzul din 2017, o nouă medalie la mondiale ar fi o mare realizare pentru mine.” a conchis Froome într-un alt interviu pentru un prestigios cotidian din Spania.

Chris Froome va fi prezent la startul Turului Franței, acolo unde, va încerca să își adjudece cea de-a cincea victorie, după cele obținute în 2013, 2015, 2016 și 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.