A doua zi de concurs din Tour of Bihor a debutat în această dimineață cu contratimpul individual desfășurat în centrul Oradiei. Pe o lungime de doi kilometri, traseul citadin a atras un public considerabil, iar condițiile meteo au fost ideale pentru ciclism.

Dusan Rajovic a fost cel mai bun om al zilei și a obținut victoria în etapa 2A. Cu o medie orară de 55,38 km/h, Rajovic a încheiat în 2:10, cu două secunde mai bine decât coechipierul său, Marko Kump, învingătorul zilei de ieri.

Podiumul zilei a fost completat de polonezul Pawel Franczak (Vosted ATS Team), în timp ce, printre primii cinci clasați, i-am mai regăsit și pe Matteo Pelucchi (Androni Giocattoli-Sidermec) și Jodok Salzmann (Maloja Pushbikers).

Daniel Crista a fost cel mai bine clasat rutier român. Sportivul de la Giotti Victoria Palomar s-a clasat al optulea, cu timpul de 2:15, la doar cinci secunde în urma învingătorului.

După evoluția excelentă de dimineață, Marko Kump rămâne în posesia tricoului galben. Matteo Pellucchi și Dusan Rajovic completează podiumul provizoriu. Daniel Crista este momentan cel mai bine clasat ciclist român, pe locul al optulea.

Tour of Bihor continuă în această după-amiază cu etapa regină programată să se desfășoare între Oradea și Padiș, pe o distanță de 156 de kilometri.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.