Etapa a șasea din Turului Lacului Qinghai reprezenta o nouă oportunitate ideală pentru o victorie pentru Eduard Grosu. Sprinterul român a ratat ieri de puțin victoria și a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul al cincilea.

Astăzi situația a fost una diferită. Eduard Grosu a scăpat cu bine și nu a fost afectat de meleul produs în ultimii kilometri de o căzătură masivă. Mai mult, Delko a dus trena perfect, iar Grosu și-a asigurat cea de-a doua victorie din Turul Lacului Qinghai. Grație acestui succes, tânărul sprinter român preia și tricoul verde destinat celui mai bun sprinter al competiției.

Imerio Cima și Siarhei Papok au completat podiumul etapei la Bird Island. Matthew Gibson so Marco Maronese au sosit pe patru și cinci, în timp ce, top zecele zilei completat, în ordine, de Manuel Peñalver, Ahmet Örken, Robinson Chalapud, Hernán Aguirre și Sylwester Janiszewski.

Turul Lacului Qinghai va continua mâine, cu etapa a șaptea, un contratimp individual cu startul și finalul la Haiyan, pe o distanță de 42 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.