După accidentul suferit înaintea etapei a patra din Criterium du Dauphine, câștigătorul a patru clasamente generale în Turul Franței, a revenit pe bicicletă, dar și pe rețelele de socializare.

Chris Froome declară în noul său videoclip, distribuit pe o platformă online, că accidentul suferit l-a adus la mare căutare printre jurnaliști, aceștia din urmă fiind uimiți de faptul că va rata Marea Buclă.

Acest moment a reprezentat pentru ciclist un mod de a se retrage, pe moment, din viața publică și de a se focusa pe propriile nevoi: „Mi-am dat seama că trebuie să-mi acord puțin timp, în special după ce s-a întâmplat, să mă adun și să mă axez doar pe recuperarea mea, mai ales după aceste săptămâni dure. Acum că acea perioadă a trecut, mă simt mai bine să vorbesc despre asta și să împărtășesc cu ceilalți prin ce am trecut în ultimele săptămâni.”

Britanicul a suferit un accident la jumătatea lunii iunie, care l-a ținut în spital pentru câteva săptămâni. Acest eveniment a reușit să șocheze iubitorii ciclismului, dar în special echipa, care îl vedea câștigând al cincilea Tur al Franței.

Acesta a postat, cu mai bine de o săptămână în urmă, pe o rețea de socializare, un scurt filmuleț prin care își începea recuperarea.

https://twitter.com/TeamINEOS/status/1157305111686930432

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.