În ciuda faptului că riscă să fie interzis pentru tot restul vieții din ciclism, fostul sportiv american, Lance Armstrong, continuă să apară pe scena acestui sport, dar nu pe bicicletă, ci într-un studio, comentând diverse competiții.

Emisiunea de radio ”The Move” a reușit să-i aducă lui Armstrong în jurul a 1 milion de dolari, pentru comentariile din timpul competiției din Franța, estimează presa de peste ocean. Dublu cât a câștigat Egan Bernal, deținătorul tricoului galben în ediția din acest an a Turului Franței.

Suma a fost strânsă atât din urma invitaților avuți de-a lungul emisiunilor, cât și din reclame. De asemenea, banii provin și din numeroase obiecte vândute care au marca emisiunii, dintre care: șepci, tricouri, echipamente sau ochelari de ciclism, dar și din diverse parteneriate.

Chiar dacă emisiunea este disponibilă gratuit iubitorilor acestui sport, aceștia pot plăti o sumă de 60 de dolari anual pentru a primi informații suplimentare, disponibile doar celor care se abonează.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.