Echipa germană Sunweb tocmai a declarat că Tom Dumoulin nu va fi prezent la ediția din acest an din Vuelta, condiția lui fizică fiind afectată de o accidentare la genunchi. Antrenorul său menționează că acest lucru îl poate exclude și de la participarea la Campionatele Mondiale din Yorkshire, care vor începe pe 22 septembrie.

Ciclistul olandez nu poate păși corect din cauza unei inflamații la tendon și a leziunilor cartilajului genunchiului. Echipa a declarat pentru un ziar olandez: „Ne îndreptăm atenția spre recuperarea lui, iar Vuelta e prea aproape.”. Tom Dumoulin a suferit o accidentare în prima săptămână din ediția din acest an din Turul Italiei, urmând cu abandonul acestuia. A avut o intervenție chirurgicală la scurt timp cu scopul de a-și reveni până la Turul Franței, dar fără succes.

Relația lui cu Sunweb a devenit tensionată în ultima perioadă, iar diferite ziare spun că olandezul se va alătura formației Jumbo-Visma la finalul contractului, pentru a face echipă cu Steven Kruijswijk și Primož Roglič, și pentru un salariu mult mai mare. Acest lucru ar însemna ruperea de o echipă din care acesta a făcut parte 8 ani.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.