E3 BinckBank Classic 2019 - 62nd Edition - Harelbeke - Harelbeke 204 km - 29/03/2019 - Matej Mohoric (SLO - Bahrain Merida) - photo Luca Bettini/BettiniPhoto©2018

Ciclistul sloven și-a adăugat în palmares ultima etapa din Turul Poloniei, după ce s-a despățit de pluton cu 55 de kilometri înainte de final, stabilind o distanță de 55 de secunde între el și următorii cicliști care au completat podiumul: Neilson Powless (Jumbo-Visma) și Gianluca Brambilla (Trek-Segafredo).

Tricoul de lider a fost preluat de Pavel Sivakov (Ineos) care a punctat ieri cea mai mare victorie din cariera sa, ajutat de echipă pe finalul etapei. Acesta a mai avut rezultate de remarcat în acest tur: locul doi în etapa dar și în clasamentul general în etapa a șasea. A purtat tricoul de lider virtual la poalele munților Tatras, după ce Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) a rămas în urmă. Echipa i-a fost alături pentru a menține distanța față de lider și pentru a urca pe primul loc în clasamentul general.

Mai întâi Jumbo-Visma a controlat lucrurile, apoi i-am ținut lângă mine și pe Tao Geoghegan Hart într-o poziție bună toată ziua. Cred că Tao a fost fantastic. El este într-o formă cu adevărat uimitoare, a spus Sivakov reporterilor. Poate că era mai puternic decât mine, dar tactica s-a jucat așa cum au făcut-o ieri. Sunt foarte fericit, pentru că este cea mai mare victorie a mea.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.