Multele zvonuri privind o eventuală participare a lui Geraint Thomas în Turul Spaniei au primit răspunsul final în această dimineață.

În vârstă de 33 de ani, rutierul galez a infirmat prezența sa în ultimul mare tur al anului, confirmând totodată prezența în Turul Germaniei, competiție care va avea loc la sfârșitul lunii august, concomitent cu debutul marii bucle spaniole.

Geraint Thomas a avut un sezon foarte bun și în 2019. După ce a scris istorie devenind primul galez care se impune în Turul Franței în 2018, anul acesta, Thomas l-a secondat pe Egan Bernal în clasamentul general al Marii Bucle.

Geraint Thomas are o singură participare de-a lungul carierei în Turul Spaniei. La ediția din 2015, cel supranumit G, a încheiat pe un modest 69 în clasamentul final al competiției iberice.

Geraint Thomas mărește lista numelor notorii care vor absenta din Turul Spaniei. Printre cei absenți de la ultimul mare tur al anului, îi mai regăsim pe Vincenzo Nibali, Tom Dumoulin, dar și pe proaspătul câștigător al Turului Franței, Egan Bernal.

Ediția din 2019 a Turului Spaniei va avea loc în perioada 24 august – 15 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.