Etapa de 170 de kilometri, care a început și s-a terminat în localitatea Aalter s-a încheiat tot la sprint, deși evadarea a dat mici emoții plutonului. Rutierii Guillaume Van Keirsbulck, Harry Tanfield și Stijn Steels s-au dovedit a fi foarte puternici, fiind prinși cu doar 5 kilometri înainte de final.

Dylan Groenewegen și Sam Bennett au terminat roată la roată, fiind nevoie de photo-finish pentru a îi departaja. Astfel, irlandezul marchează a 11-a victorie stagională și iși consolidează pozițiile în clasementul general și cel pe puncte. Podiumul a fost completat de rutierul celor de la UAE, Jasper Philipsen.

Etapa de mâine ne duce în Munții Ardeni, cu o etapă nou-nouță pentru Binck Bank Tour. Deși are doar 97 de kilometri și nu prezintă dificultăți majore (avem o cățărare de 1.1km, cu o pantă de 11.5% de trei ori pe traseu), probabil mulți rutieri iși vor juca șansa pe final printr-un atac.

Clasamentul general este dominat deocamdată de sprinterul celor de la Bora, cu un avantaj de 20 de secunde în fața lui Jasper Philipsen și 22 de secunde în fața lui Dylan Groenewegen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.