Turul României ajunge anul acesta la ediția 52, având în componență cinci etape și 20 de echipe la start și se va desfășura între 11 și 15 septembrie.

Prima etapă, pe 11 septembrie, va consta într-un traseu de 177 de kilometri și va începe în Cluj-Napoca până în Sighișoara. În a doua etapă, startul se va da din Brașov cu finișul la Focșani, pe o distanță de 177 de kilometri. Buzău va da startul etapei a treia, ce va ține până la Târgoviște, pe o distanță de 125 de kilometri. A patra etapă va avea 124 de kilometri, începând de la Ploiești până la Piatra Arsă, iar ultima va reprezenta un circuit de 102 kilometri în București, la fel ca ediția de anul trecut.

La start se vor găsi echipele Team Novak, Echipa Nationala a Romaniei, Giotti Victoria Palomar, Lokosphinx, Echipa Nationala a Slovaciei, Echipa Nationala a Republicii Moldova, Team Illuminate, Echipa Nationala a Serbiei, Echipa Nationala a Turciei, ASD Cycling Team Friuli, Kobanya Cycling Team, Pannon Cycling Team, Apple Continental Team, Lvov Cycling Team, Novo Nordisk Development Team, Voster ATS Team, Massi Kuwait, Echipa Nationala a Belarus, Trevigiani Phonix – Hemus 1896, Monkey Town A Bloc CT.

Ediția de anul trecut l-a avut drept câștigător al clasamentului general pe Serghei Țvetcov, Onur Balkan revendicându-și tricoul de cel mai bun tânăr și Cristian Răileanu pe cel de cel mai bun cățărător.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.