Poza: Bettini Photo

Ecuadorianul Richard Carapaz, câștigătorul Giro 2019, va concura din 2020 pentru echipa britanică Ineos. Concura pentru Movistar din 2017, prima sa echipă de World Tour, dar de anul viitor se va alătura pentru trei sezoane echipei Ineos pentru a completa rândul vedetelor de acolo. La Ineos, va concura alături de alți trei câștigători de mari tururi, Egan Bernal, Geraint Thomas, Chris Froome.

În luna iunie, s-a scris că Richard Carapaz a respins o ofertă de 1,5 milioane de Euro de la Ineos și a decis să continue cu Movistar, echipă care l-a ajutat să obțină prima sa victorie într-un mare tur. Între timp, se pare că anumite detalii s-au schimbat și Carapaz totuși a decis să semneze cu Ineos.

Rutierul de 26 de ani mai are mulți ani de concurat în cursele profesioniste, în comparație cu Thomas (33 de ani) și Froome (34 de ani). Va fi interesant de văzut cum Richard Carapaz se va integra în echipa britanică, dacă va putea deveni un lider de echipă și se va lupta pentru alte victorii în clasamentele generale ale marilor tururi sau dacă va fi doar un important ajutor pentru alți lideri de la Ineos în etapele montane.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.