© Brujula Bike Racing Team's Instagram

Astăzi a avut loc ultima etapă de Cupă Mondială, la Snowshoe, Statele Unite ale Americi. Așezat la start în primul rând, alături de cei mai buni rutieri de mountain-bike, la categoria sub 23 de ani, Vlad Dascălu a fost, din nou, printre marii favoriți ai cursei.

Competiția a fost mereu una strânsă, cu distanțe de doar câteva secunde între cei care conduceau cursa, dar Vlad se pare că a avut unele probleme încă de la start, de natură mecanică și a fost implicat și într-o căzătură și nu a fost întotdeauna plasat printre primele locuri.

A fost poziționat sub top 5 o parte din cursă, dar după mai bine de o oră de competiție, spre finalul acesteia, Vlad a reușit să urce pe locul 4 și să fie la o distanță de 28 de secunde de lider, terminând cursa pe aceeași poziție. Vice campionul mondial, Filippo Colombo, a încheiat cursa pe primul loc, podiumul fiind completat de Jofre Estape Cullell și Maximillian Brandl.

Chiar dacă nu a câștigat etapa de astăzi, Vlad câștigă, în urma punctelor strânse, Cupa Mondială la Cross Country Olimpic U23.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.