© Brujula Bike Racing Team's Instagram

Astăzi a avut loc ultima etapă de Cupă Mondială, la Snowshoe, Statele Unite ale Americi. Așezat la start în primul rând, alături de cei mai buni rutieri de mountain-bike, la categoria sub 23 de ani, Vlad Dascălu a fost, din nou, printre marii favoriți ai cursei.

Competiția a fost mereu una strânsă, cu distanțe de doar câteva secunde între cei care conduceau cursa, dar Vlad se pare că a avut unele probleme încă de la start, de natură mecanică și a fost implicat și într-o căzătură și nu a fost întotdeauna plasat printre primele locuri.

A fost poziționat sub top 5 o parte din cursă, dar după mai bine de o oră de competiție, spre finalul acesteia, Vlad a reușit să urce pe locul 4 și să fie la o distanță de 28 de secunde de lider, terminând cursa pe aceeași poziție. Vice campionul mondial, Filippo Colombo, a încheiat cursa pe primul loc, podiumul fiind completat de Jofre Estape Cullell și Maximillian Brandl.

Chiar dacă nu a câștigat etapa de astăzi, Vlad câștigă, în urma punctelor strânse, Cupa Mondială la Cross Country Olimpic U23.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.