Fotografie - Radu Cristi

The Wall – RTG Pucioasa a ajuns ieri, 6 octombrie, la cea de-a doua ediție, având în componență două tipuri de traseu, unul de 61 de kilometri și unul de 116 kilometri dedicat celor care au mai avut de-a face cu competiții mai grele. Concursul a reușit să strângă la start aproximativ 250 de participanți.

Competiția l-a avut astăzi ca protagonist la traseul de 61 de kilometri pe Mihnea Harasim, care a câștigat detașat cursa. La următorul traseu, Campionul Național la Șosea și rutier al echipei Giotti Victoria Palomar, Vlad Dobre trece primul linia de sosire.

Vlad Dobre alături de colegul său de echipă s-au desprins de pluton încă din primii kilometri ai cursei, ambii urcând primii celebra cățărare de la Sultanul, parcursă de două ori. De-a lungul traseului au avut loc câteva reprize de ploaie, lucru ce nu i-a oprit pe rutieri din cursă. În ultimul kilometru, Dobre a atacat revendicându-și astfel victoria. Podiumul a fost completat de Lorant Balazsi de la Echipa Novak și Ciprian Jitaru de la Giotti Victoria Palomar.

De menționat este faptul că etapa de azi a contat ca ultimă etapă de Cupă Națională de Șosea, unde la categoria Elite, rutierul de la Steaua București, Cosmin Bidilici a câștigat la general.

La categoria sub 23 de ani, Andrei Ionuț de la UVT Devron West Cycling Team s-a impus în clasamentul general, luând la final tricoul mult așteptat.

De la Voința Cluj, David Urs câștigă Cupa Națională la Juniori, iar la categoria sub 23 de ani, feminin, câștigă Miriam Stan.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.