Cu o vreme perfectă pentru pedalat, un număr de aproximativ 230 de participanți au luat startul la a treia ediție București MTB Race, în Parcul Natural Văcărești, dintre care 170 de amatori legitimați. Competiția, de anul acesta recunoscută UCI C2, în pluton s-au regăsit nenumărați rutieri puternici din Turcia, Ucraina sau Kazahstan, printre care și elvețianul Fabian Giger – de două ori vicecampion european la XCO (2014 și 2016) și locul 3 la Jocurile Europene de la Baku din 2015.

Încă de la începutul probei de Elite, elvețianul a condus cursa, fiind alăturat de alte nume precum Ede Molnar, Abdulkadir Kelleci și Dmytro Titarenko, iar la scurt timp după ei, Roberto Burța, Lucian Logigan (Campion Naţional la XCO Elite) și Vlad Dobre (Campion Naţional la Şosea Elite), ultimul reușind să recupereze foarte mult începând cu cea de-a treia tură. Cu un start în care cicliștii erau cât de cât apropiați, oboseala și-a spus cuvântul după primele ture, aceștia începând să se fărâmițeze.

Clasamentul Elite Masculin

La categoria Elite Feminin, ucrainianca Maria Sherstiuk s-a impus la general, românca Ezster Bereczki (Campioană Naţionala la XCO Elite) vine pe al doilea loc, podiumul fiind completat o reprezentantă a Turciei, Ayse Cakir.

Clasamentul Elite Feminin

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.