Fotografie - Pagina de Facebook CycloCross Nation

Pe lângă ultimele concursuri de XCO ale sezonului, toamna mai este rezervată și etapelor de cyclocross. Astfel, pe 3 noiembrie 2019, are loc prima competiție de cyclocross din România, înscrisă în circuitul Uniunii Cicliste Internaționale, aflată la cea de-a doua ediție. Pentru mai multe detalii, vă atașăm comunicatul de presă al competiției:

CEI MAI BUNI CICLOCROSISTI DIN ȚARĂ ȘI NU NUMAI SE ÎNTREC ÎN A DOUA ETAPĂ A CUPEI NAȚIONALE LA MICĂSASA. Vom avea la start sportivi de top din Belgia, Olanda, Ungaria, Ucraina, Cehia și Slovacia care vor fi pentru prima dată în România la o competiție de cyclocross.

3 NOIEMBRIE 2019 / MICĂSASA FIŢI PREZENŢI ÎNCEPÂND CU ORA 09:30 PE TRASEUL CONCURSULUI, PENTRU A-I VEDEA ÎN ACŢIUNE, SUSŢINE ŞI FELICITA PE CEI MAI BUNI

Ediția de anul acesta va avea un impact mult mai mare atât în rândul sportivilor cât și în rândul publicului pentru că a 2-a ediție November Cross, va fi prima Cursă de Cyclocross din România și printre primele din estul Europei inclusă în Circuitul Uniunii Cicliste Internaționale. Acest fapt ne garantează prezența sportivilor din toată Europa la linia de start.

Suntem mândri să anunțăm că vom avea la start sportivi de top din Belgia, Olanda, Ungaria, Ucraina, Cehia și Moldova, care vor fi pentru prima dată în România la o competiție de cyclocross.

Invățăm cyclocross împreună!
Cu o zi înainte de November Cross UCI C2 invităm sportivii alături de noi să descoperim misterele cyclocrossului și să îi ajutăm să își perfecționeze tehnica pe bicicletă. Abordăm obstacolele întâlnite în CX și învățăm tehnici de a trece peste ele cât mai rapid.

Așadar, cine vine duminică la competiție? 🙂

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.