Fotografie - Pagina de Facebook ProVelo

ProVelo are ca motto: Bicicleta-O șansă pentru orașul tău!. Plecând de la această idee de bază, am dezvoltat un nou concept – îți poți găsi toate accesoriile de care ai nevoie într-un singur loc și am încercat să le înglobăm în noua linie de dezvoltare pentru a fi mai aproape de clienții noștri sub deviza: Pune pe mașină tot ce vrei! Biciclete, schiuri, caiace și alte trăznăi!, astfel magazinul ProVelo poate fi considerat drept un prieten al iubitorilor de pedalat și al celor care doresc să își mențină bicicleta cât mai nouă și să o transporte, alături de alte obiecte sportive, într-un mod sigur și modern.

Catalogul cuprinde numeroase oferte cât și o gamă variată de articole din care orice client își poate găsi ceva pe placul lui – bare transversale auto, cutii portbagaj auto, suporți biciclete, lanțuri auto antiderapante, suporți schiuri sau piese de schimb pentru bicicletă sau chiar biciclete de la cele de munte până la cele pliabile sau electrice și pentru toate vârstele. Pe lângă faptul că articolele provin de la producători de încredere precum: Sram, Shimano, Tacx și Michelin, magazinul deține și un service unde vă puteți face o revizie bicicletei sau orice altă reparație.

Magazinul este accesibil oricărui client, site-ul dându-vă ocazia să alegeți un interval de prețuri cât mai potrivit pentru dumneavoastră. Produsele sunt de foarte bună calitate și sunt menite să asigure ușurință în momentul transportului, cât și mersul pe bicicletă în sine.

Puteți comanda articolele dorite atât de pe pagina web, dar le puteți achiziționa și din magazin, unde îl găsiți în București, șoseaua Nicolae Titulescu 155, Sector 1.

Vă invităm să accesați și pagina web a magazinului (www.provelo.ro) și cea de Facebook (aici) pentru mai multe detalii cât și oferte.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.