09-06-2019 Criterium Du Dauphine Libere; Tappa 01 Aurillac - Jussac; 2019, Team Ineos; Froome, Christopher; Aurillac;

La doar câteva luni distanță după ce a avut o accidentare horror in timpul unui antrenament din Dauphine, Chris Froome și-a anunțat prima competiție la care va participa după acel nefericit incident.

Britanicul, în vârstă de 34 de ani, a confirmat prezența în Turul UAE, competiție care va avea loc in luna februarie. Froome revine astfel în șa după aproape nouă luni de pauză.

“Sunt încântat să îmi anunț prezența în Turul UAE. Am avut parte de niște antrenamente foarte bune în Gran Canaria. Vreau să văd unde îmi este nivelul.” a declarat Chris Froome.

Asupra revenirii marelui campion britanic au planat multe dubii, mai ales după zvonurile privind prestația foarte modestă din timpul antrenamentelor din această iarnă.

Chris Froome și-a anunțat intenția de a participa în Turul Franței, acolo unde Ineos propune un triumvirat de lideri, în persoanele lui Froome, Thomas și Bernal, câștigătorul en titre al Marii Bucle.

Cariera lui Chris Froome nu mai necesită nici un fel de prezentare. Din palmaresul marelui campion britanic amintim cele patru victorii din Turul Franței (2013, 2015, 2016, 2017), cele două victorii din Turul Spaniei (2011, 2017), dar și triumful istoric din Giro d’Italia (2018).

Foto –  Aurillac

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.