Fotografie - Instagram Tom Dumoulin

Rutierul olandez și-a anunțat fanii pe o rețea de socializare faptul că debutul său în acest sezon va avea loc ceva mai târziu, după ce a abandonat în Valencia. Acesta a eliminat din calendarul său competiții precum Tirreno-Adriatico și Milan-San Remo pentru a avea timpul necesar să se refacă. După un sezon 2019 care s-a finalizat în Criteriul Dauphine din cauza unei accidentări din Turul Italiei, acesta s-a retras și din prima cursă din acest an, Turul Comunității Valencia, după doar două etape.

Echipa lui, Jumbo-Visma, a declarat la finalul anului trecut că ciclistul olandez s-a recuperat în totalitate de la accidentarea din primăvară. Pentru anul acesta, Tom Dumoulin a fost numit unul dintre rutierii echipei care va lua startul în Turul Franței și rămâne de văzut dacă va lua startul și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

E atât de ciudat deoarece mă simțeam pregătit și așteptam cu nerăbdare începutul de sezon. Păcat că trebuie să mai aștept pentru acest lucru, a continuat Dumoulin tot prin intermediul rețelei de socializare.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.