Fotografie - Facebook Mediterranean Epic

După ce a finalizat pe locul 20 etapa a doua, cursă în care și-a folosit la maxim energia ca să poată reveni pe un loc cât mai bun la final, Vlad Dascălu a finalizat cu bine și cea de-a treia etapă din Mediterranean Epic, pe locul 35, la aproximativ 6 minute de lider, ocupând la final locul 31 în clasamentul general.

Astăzi a avut loc etapa regină a competiției, cea mai lungă și dificilă dintre toate. Cu o distanță de 84 de kilometri, diferență de nivel de peste 1.300 de metri și cu un număr de 549 de participanți care au mai rămas la start, etapa a reprezentat o oportunitate pentru favoriții la titlu de a mai urca în clasamentul general.

La primul punct de control, Vlad Dascălu s-a aflat pe locul 16, apoi la următoarele două a venit pe locurile 11 și respectiv 12. La ultimul punct de control, rutierul român a rămas puțin în urmă, scăzând până pe locul 26, semn că oboseala acumulată în ultimele zile și-a spus cuvântul. La finalul etapei, locul 1 a fost ocupat de Simone Linetti cu un timp de 3:19:07, urmat pe podium de Bart Classens, la 27 de secunde de lider și Milton Ramos Gamez, la o secundă distanță de locul 2.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.